Podatki podjetja:
Matej Kleva s.p.

Jagodje 74
6310 Izola, Slovenija
DŠ:
Matična številka:
Telefon: 040 873 779
Email: info@matejkleva.si 

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja:

Splošni pogoji poslovanja podjetja Matej Kleva s.p. so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). Vse obiskovalcem spletne strani https://matejkleva.si svetujemo, da pred nakupom e-vadbenih programov pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z nakupom vadbenega programa se strinjanje z navedenimi pogoji.

Spletno stran (spletna tgrovina) upravlja Matej Kleva s.p., Jagodje 74, 6310 Izola, v nadaljevanju besedila ponudnik. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni ob trenutku nakupa. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si pred vsakim nakupom preberete pogoje poslovanja.

Cene:
Vse cene v spletni trgovini so navedene v EUR (evrih) in ne vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), saj nismo davčni zavezanci. Cene veljajo ob potrditvi naročila z izpolnjenim obrazcem.

Način plačila:
Plačilo po predračunu: Predračun plačate z UPN – univerzalnim plačilnim nalogom.

Postopek nakupa:

  1. Oddaja naročila: Kupec izpolni obrazec pod posameznim vadbenim programom. S klikom na gumb POŠLJI, bo obrazec poslan ponudniku, ki bo naročilo sprejel in obdelal. Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo uspešno oddal.
  2. Obdelava naročila: Po prejemu naročila, bo ponudnik v roku 24 ur kupcu posla predračun, katerega poravna na TRR podejtja. V primeru, da se cena v času obdelave naročila spremeni, se ponudnik zavezuje, da bo poskusil ponuditi uporabniku nižjo ceno ali ponuditi ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva.
  3. Zaključek naročila: Po poravnanem predračunu, se ponudnik obvezuje, da bo v 24 urah vadbeni program v PDF obliki poslal na kupčev elektronski naslov, ki ga je navedel v obrazcu. S tem je naročilo uspešno zaključeno.

Dobavni rok:
Ker gre za vadbene programe v PDF dataoteki, bo le-ta poslan kupcu v roku 24 ur po prejetem plačilu. V primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom, nas lahko kontaktirate na uradni elektronski naslov: info@matejkleva.si ali na telefonsko števliko 040 873 779

Reklamacija in vračilo:
Reklamacijo ali vračilo denarja za vadbene programe v PDF obliki, lahko zahtevate, do trenutka, ko na vaš elektronski naslov pošljemo PDF datoteko. Enkrat, ko na vaš elektronski naslov prejmete sporočilo s priloženim PDF vadbenim programom, vračilo denarja NI več možno.

Varnost:
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Pri Matej Kleva s.p. nismo zdravniki, zato se vsebina vadbenih programov ne sme obravnavati kot zdravniški nasvet. Vsebina ni namenjena diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju kakršnih koli zdravstvenih težav ter ni namenjena nadomestitvi nasveta zdravnika. V primeru kakršnegakoli dvoma se vedno posvetujte z zdravnikom ali usposobljenim zdravstvenim osebjem o vseh zadevah v zvezi z vašim zdravjem preden pričnete s tem programom.

Uporaba informacij in izvajanje vadbenega programa je na lastno odgovornost. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti za kakršne koli neposredne ali posredne izgube ali škodo, ki lahko povzročijo, vendar niso omejene na: denarno izgubo, poškodbo, bolezen ali smrt.

Vsi vadbeni prorgami (izjema so le brezplačni vadbeni programi), ki so vključeni ali izmenjani med ponudnikom, Matej Kleva s.p. in kupcem, so intelektualna lastnina podjetja Matej Kleva s.p. in se ne smejo kopirati, prodajati ali distribuirati brez pisnega soglasja podjetja.

Pritožbe in spori

Podjetje Matej Kleva s.p. spoštuje veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik  se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost, vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti v primeru težav.

Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@matejkleva.si .Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Ponudnik bo v 2 (dveh) delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo. Kupca bo obvestil o nadaljnji obravnavi in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika.