VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Svetovanje na področju športa in gibalne terapije, MATEJ KLEVA, s.p. (v nadaljevanju – Matej Kleva s.p.) obdeluje naslednje osebne podatke, kot sta ime in e-naslov. Z vpisom imena in elektronske pošte ter s strinjanjem z uporabo osebnih podatkov po EU uredbi o varovanju osebnih podatkov za potrebe:

  • komunikacije preko elektronskega naslova,
  • vpisa v našo bazo za pošiljanje e-novic v komercialne in nekomercialne namene
  • pošiljanja morebitne ponudbe

Upravljalec spletne stran

Upravljalec spletne strani je podjetje Svetovanje na področju športa in gibalne terapije, MATEJ KLEVA, s.p., Jagodje 74, 6310 Izola

Obdelava in namen obdelave osebnih podatkov

Vse posredovane osebne podatki, bomo obravnavali zaupno in jih uporabili zgolj v namene, za katere ste jih posredovali. V kolikor bi vaše podatke uporabili za kakšen drugi namen, vas bomo o tem obvestili in prosili za vaše soglasje.

Podatke bo podjetje Matej Kleva s.p. uporabilo izključno za pošiljanje e-novic v komercialne namene, namene priprave ponudbe in osnovne poslovne komunikacije.

Obisk spletne strani

Na spletni strani obstajajo povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s podjetjem Matej Kleva s.p. ter ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito vaših osebnih podatkov na teh spletnih straneh.

Pravice uporabnikov

V zvezi z vašo obdelavo osebnih podatkov, lahko od podjetja Matej Kleva s.p., kadar koli zahtevate:

  • izbris vaših podatkov iz naše baze
  • popravke in dopolnitve osebnih podatkov, katere ste podali ob prijavi
  • izpis vaših podatkov, ki se shranjujejo za zgoraj omenjen namene
  • odjavo od prejemanja e-novic

Vse zgoraj omenjene zahteve lahko uredite s pisnim sporočilom na elektronski naslov kleva.matej@gmail.com.

Spremembe politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico, da predmetno politiko zasebnosti po potrebi prilagodimo trenutnim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Zato vas pozivamo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno verzijo naše politike zasebnosti, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami.

Obdelava vaših osebnih podatkov se vrši v skladu z Uredbo GDPR, Zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Uredbo (EU) 2016/679 in društvo, ki je upravljalec vaših osebnih podatkov izjavlja, da nosi popolno odgovornost za zakonito obdelavo. Vaših podatkov ne bomo uporabili brez vašega privoljenja, jih posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. V kolikor menite, da so kršene vaše pravice se lahko obrnete na Informacijskega pooblaščenca. Zagotavljamo, da vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti in ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.